البيت بيتك

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائر
يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
اوالتسجيل
ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدى/البيت بيتك




البيت بيتك

منتدى البيت بيتك برامج العاب اخبار فرشوط صوتيات اسلاميات فلاشات صيانه سينما كرتون الكترونيات محمول الدش والستيلات تكلونجيا الطفل والاسره الخ...
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 فسيخ وبالهنا والشفا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المنى
عضو محترف
عضو محترف


عدد المساهمات : 110
تاريخ التسجيل : 08/03/2010

مُساهمةموضوع: فسيخ وبالهنا والشفا   الأحد أبريل 04, 2010 9:39 am

فسيخ سهل جداااااااااااااااااااااا
المقادير: Mad No

ك سمك بورى كوب ملح نص كوب شطه ناشفه ودى حسب الرغبه
انا باعمله جيرانى بيتهبلوا عليه ويقولوا زى الزبده
rabbit drunken
الطريقه:
يغسل البورى ويكون بورى نيلى يغسل جيدا ومن النخشوش

يوضع على الصنيه ويغطى ويترك لتانى يوم لو فى الشتاء لو الصيف 6 ساعه كفايه
بعد ميمر الوقت نغسله مره تانيه بس بماء فاتر 3مرات
نقلب الملح مع الشطه ويحشى به نخشوش السمك جيدا
بعد مانحشى السمك نجيب اكياس نظيفه
ناخذ كيس ونفرش فيه قليل من الملح ثم نضع السمك على هيئة طبقات
كل طبقه بينها رشة ملح نربط الكيس جيدا ويجب ان يكون الكيس سليم
نضع الكيس جوه كيسين تانين
ويوضع فى علبه وكل يوم نقلب الكيسعلى الشمال واليمين
وياكلبعد4 او 5 ايام
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
فسيخ وبالهنا والشفا
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
البيت بيتك :: المرأة والطفل :: منتدي فن الطبخ-
انتقل الى: